Food & Health 2019

- Nordiska konsumenters uppfattning om mat, klimat och hälsa

Food & Health 2019

  • LIVSMEDEL & ORO
    Hur många oroar sig för innehållet i livsmedel och för vad? Vad försöker man undvika? Vilken är kunskapen och attityderna till tillsatser? Och vilka märkningar och symboler är pålitligast?
  • MAT & KLIMAT
    Hur ser konsumenter på kopplingen mellan mat och miljöfrågor? Vad är man beredd att själv göra för att vara mer miljövänlig när det gäller mat och hur har konsumenterna ändrat sina kostvanor? Hur är attityden till ekologiska alternativ och vilken är främsta anledningen till att välja ekologiskt. Hur särskiljer sig flexitarianer från övriga konsumenter och hur ser inställningen ut till plastförpackningar och antibiotika.
  • MAT, LIVSSTIL & FRAMTID
    Hur många äter hälsosam kost? Uppfattning om nya företeelser kring livsmedelsproduktion samt alternativa proteinkällor. Hur är konsumenternas inställning till och användning av matleveranstjänster?
  • FÖRTROENDE
    Vilka typer av aktörer inom mat och hälsa har konsumenterna förtroende för?

Beställ rapporten

Hör av dig direkt till din kontaktperson hos oss eller ring vårt kontor på 08-410 058 10. Du kan även använda formuläret för att veta mer och beställa.

Kontakta oss

 

Senaste artiklarna

Kontakta oss