YouGov Plan & Track


YouGov kopplar samman data och ger dig nya möjligheter

Namnet Plan & Track kommer från den strategiska medieplaneringsprocessen som både bygger på planering [planning] och uppföljning [tracking] genom att identifiera rätt målgrupp, budskap, tillfälle, tidpunkt, kanal och uppföljning. YouGovs Plan & Track-verktyg hjälper våra kunder att identifiera och förstå sina kärnmålgrupper och löpande följa effekten av kommunikation, marknadsförings- och PR-strategier samt att dagligen mäta varumärkesutvecklingen.

Så här kan du använda YouGov Plan & Track

Identify

Få tillgång till YouGovs omfattande databas med information om allt från demografi till livsstil, konsumtionsvanor, inställning till och användning av varumärken, online-beteenden, mediekonsumtion och mycket mer. Använd våra Plan & Track-verktyg för att bättre förstå era kärnmålgrupper och skapa kommunikation och innehåll som engagerar och når genom bruset. Öka möjligheten att konvertera era potentiella målgrupper som är öppna för att testa era produkter och tjänster.

Tracking

Vår data hjälper dig att förstå hur era kommunikation- och marknadsföringsinvesteringar påverkar era kärnmålgruppers uppfattning av ert varumärke och hur ni kan förbättra deras syn på ert varumärke.

Oavsett om ni planerar en kampanj, har en konkret marknadsutmaning eller utvecklar nya produkter, kan vår Plan & Track-lösning hjälpa er att utforma er strategi och mäta effekterna av den.

Läs mer om YouGov BrandIndex

Läs mer om YouGov Profiles

Kontakta oss