Regler för webbforumet


De här reglerna beskriver vad vi anser är acceptabelt och icke acceptabelt innehåll. Läsarkommentarer som inte uppfyller våra regler för webbforumet kan komma att raderas av våra moderatorer.

Åsikter

Vi välkomnar dina åsikter och vill att våra läsare ska få ta del av flera olika synpunkter. Det finns vissa ämnen som skapar stor entusiasm och stort engagemang och vi uppmuntrar de som skriver inlägg att hitta kloka och humoristiska sätt att dela med sig av sina åsikter. Tänk på hur andra kan uppfatta din kommentar.

Språk

Var vänlig. Förolämpa inte och använd inte hånfullt eller hotfullt språk mot våra skribenter eller mot andra kommentatorer på den här webbplatsen. Svär inte och använd inte grovt språk. Endast inlägg på svenska eller engelska kan accepteras.

Relevans

Försök hålla dig till ämnet i tråden. Om du lägger upp något som inte relaterar till det ursprungliga ämnet kan inlägget komma att tas bort så att diskussionen följer samma linje.

Ingen reklam

Använd inte våra kommentarssidor för att göra reklam för produkter eller tjänster eller för att göra insamlingar till kampanjer eller söka sponsorer. Länka inte till andra webbplatser.

Ingen intolerans

Vi tolererar inte kränkande kommentarer vad avser ras, kön, sexuell läggning eller religion eller andra former av hatiska uttalanden mot olika grupper.

Rapportera missbruk

Om du anser att en kommentar bryter mot våra regler för webbforumet ska du uppmärksamma våra moderatorer på detta genom att flagga kommentaren för granskning. Flaggning är endast till för allvarliga klagomål och ska inte användas när du inte delar en viss åsikt.

Förtal

Vi tar bort allt innehåll som kan utgöra en juridisk risk, t.ex. inlägg som potentiellt kan utgöra förtal eller vara kränkande eller material som kan bryta mot upphovsrätten. Skriv inte falska eller missvisande kommentarer.

Sekretess

Respektera andra människors sekretess. Inkludera inte dina egna eller andras kontaktuppgifter (telefonnummer eller e-postadress) i denna sektion med öppna kommentarer där de är tillgängliga för allmänheten.