Om YouGov


Vi tror på styrkan i delaktighet.

Redan från starten har vi drivits av en enkel idé: ju fler människor som har möjlighet att delta i de beslut som fattas, desto bättre blir besluten.

YouGov People

Hjärtat i vår verksamhet är vår globala panel där miljontals människor möter tusentals företag och organisationer och för en kontinuerlig dialog om attityder, beteenden och varumärken.

Vi kombinerar detta kontinuerliga flöde av data med undersökningsexpertis och branschkunskaper, för att ge våra kunder underlag för att kunna fatta välgrundande beslut.

Produkter och lösningar

YouGov erbjuder ett brett utbud av verktyg och analyser som ger en genomgripande inblick i konsumenternas beteende: BrandIndex är en daglig uppföljning av svenskarnas uppfattning om mer än 300 varumärken och ger dig en realtidsbild av ditt eget varumärke, dina konkurrenters och branschen som helhet. Omnibus är vår rikstäckande undersökning som ger dig svar på dina frågor inom bara 48 timmar.

Vid sidan av våra analysprodukter erbjuder vi ett komplett utbud av kvantitativa och kvalitativa tjänster för analys och rådgivning.